© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
3.5000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Jei naudojate žalius šonkaulius, tuomet juos reikia apkepti aliejuje keptuvėje, kad būtų traškesni. Jei rūkyti, tada iškart dedame šonkauliukus į puodą. Ant viršaus užpilame sultis, alų ir vandenį (vandens pilame tiek, kad skystis apsemtų viską). Ant viršaus uždedame žiedais pjaustytą svogūną, kad suteiktų aštresnį skonį ir kvapą. Palaukiame, kol skystis užvirs, o po to verdame ant silpnesnės ugnies apie 1 val.)

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai