© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kokoso pieną supilkite į puodą storu dugnu ir užvirinkite. Virkite ant nedidelės ugnies, kol skystis išgaruos ir kokoso kietosios dalelės atsiskirs nuo aliejaus. Toliau virkite, pastoviai maišydami, kol masė taps tamsiai auksinės rudos spalvos.

Tada sudėkite ryžius ir razinas, supilkite vandenį, druską ir cukrų, gerai išmaišykite. Kai užvirs, virkite ant mažos ugnies 15-20 minučių, paskui uždenkite ir palikite dar 5-10 minučių, kad išbrinktų.

Galite valgyti vienus arba patiekti su vištiena ar jūros gėrybėmis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai