Grikių ir mėsos kotletai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.0000 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Skaldytus grikius užpilkite karštu sultiniu ir palikite 15 minučių, kol išbrinks.

Sumaišykite su faršu, kiaušiniais, tarkuotu sūriu ir pomidorų tyre.

Pagardinkite druska, pipirais ir formuokite nedidelius, plokščius kotletus.

Apvoliokite maltuose džiūvėsiuose ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai