© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Puode sumaišykite avižinius dribsnius, varškę, kiaušinių baltymus, įpilkite vandens pagal poreikį. Sudėkite česnaką, itališkus prieskonius, raudonųjų ankštinių pipirų prieskonius, druską ir juoduosius pipirus. Viską suplakite.

Paruoškite keptuvę – įpilkite aliejaus, įkaitinkite. Pakepkite grybus karštoje keptuvėje penkias-septynias minutes, atidėkite į šalį.

Paruoškite didelę troškintuvę – patepkite aliejumi, įkaitinkite. Kepkite varškės mišinį, kol ant viršaus ims formuotis burbulai. Apverskite blyną ir kepkite, kol paruduos, nuimkite nuo ugnies. Užberkite grybus ant vienos pusės blyno, juos pabarstykite špinatais, kumpiu ir feta. Sulankstykite blyną.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai