Pikantiški blyneliai

Pikantiški blyneliai su daržovėmis tiks pusryčiams arba bet kuriam kitam dienos užkandžiui. Galite išmėginti su kitomis daržovėmis, mėsa ir varške.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Puode sumaišykite avižinius dribsnius, varškę, kiaušinių baltymus, įpilkite vandens pagal poreikį. Sudėkite česnaką, itališkus prieskonius, raudonųjų ankštinių pipirų prieskonius, druską ir juoduosius pipirus. Viską suplakite.

Paruoškite keptuvę – įpilkite aliejaus, įkaitinkite. Pakepkite grybus karštoje keptuvėje penkias-septynias minutes, atidėkite į šalį.

Paruoškite didelę troškintuvę – patepkite aliejumi, įkaitinkite. Kepkite varškės mišinį, kol ant viršaus ims formuotis burbulai. Apverskite blyną ir kepkite, kol paruduos, nuimkite nuo ugnies. Užberkite grybus ant vienos pusės blyno, juos pabarstykite špinatais, kumpiu ir feta. Sulankstykite blyną.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Blynams:
6 šaukštas Avižiniai dribsniai (greito paruošimo)
2 šaukštas Varškė
1 vnt. Kiaušinių baltymai
1 vnt. Česnakai
žiupsnelis Itališki prieskoniai
žiupsnelis Džiovintos saldžiosios paprikos
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
2 šaukštas Aliejus
Įdarui:
4 vnt. Pievagrybiai
sauja Špinatai
2 riekelě Kumpis
30 g Fetos sūris
Porcijos: 2
Sudėtingumas :