Pikantiški baklažanai

Kitoks skonis baklažanų mėgėjams.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baklažanus nuplaukite, perpjaukite perpus, paskui supjaustykite 2 cm storumo riekelėmis. Apibarstykite druska, išmaišykite kiaurasamtyje ir palikite pastovėti 30 min. paskui perpilkite šaltu vandeniu, nuspauskite ir nusausinkite.

Sumaišykite ryžių vyną, sojos padažą ir imbierą.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite baklažanus (apie 8 min.). Supilkite į keptuvę padažą, maišydami dar 3 min. pakepkite. Prieš patiekdami apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Baklažanai
2 šaukštas Ryžių vynas
2 šaukštas Sojos padažas
0,5 šaukštelis Imbiero šaknis (tarkuota)
1 šaukštas Svogūnų laiškai (smulkinti)
3 šaukštas Aliejus
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :