© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Tunas susmulkinamas. Obuolys, išėmus sėklas, sutarkuojamas burokine tarka (aš tarkavau su odele). Jį geriausia apšlakstyti citrina, kad neparuduotų. Kiaušinius sutarkuoti irgi burokine tarka arba supjaustyti specialia kiaušinių pjaustykle. Riešutus šiek tiek pakepinti ir susmulkinti, bet nesumalti.

Vynuoges supjaustyti griežinėliais. Kai viskas pasiruošta, imame indą – taurę ar dubenėlį – ir sluosniais dedame: kelis vynuogių griežinėlius, tuną, obuolius, kiaušinius, apklojame viską majonezo šaukšteliu, dedame riešutus ir ant jų užbarstome „Džiugo“ sūrio. Jeigu indas aukštas, galima sluoksnius pakartoti. Skanaus.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai