© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kamamberą perpjaukite išilgai į 2 vienodo dydžio papločius. Susmulkinkite 30 g graikinių riešutų, pinijas ir moliūgų sėklas.

Varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite grietinę ir išplakite. Suberkite maltas pinijas, moliūgų sėklas, graikinius riešutus, pipirus, druską, kapotas petražoles ir gerai išmaišykite.

Sūrio papločius aptepkite paruoštu varškės kremu. Papločius sudėkite vieną ant kito, išlyginkite kraštus. Papuoškite likusiais graikiniais riešutais ir petražolių šakelėmis.

Tortą įdėkite į išardomą kepimo formą ir padėkite šaltai kelioms valandoms.

Patiekite su juoda duona ir baltu sausu vynu. Puikiai derės vynuogės ir šviežios figos.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Tinka šaldymui
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai