Pikantiška mišraine įdaryti baklažanai

Pikantiška mišraine įdaryti baklažanai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baklažanus nuplaukite, nupjaukite kotelį ir perpjaukite išilgai per pusę. Gausiai apibarstykite druska ir palikite pastovėti ko, išvirs kiaušiniai.

Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Kiaušinius sumaišykite su tarkuotu sūriu, majonezu ir išspaustu česnaku.

Nuplaukite druską nuo baklažanų ir nusausinkite.

Negiliai išskobkite baklažanus, pabarstykite trupučiu druskos ir pipirų.

Išskobtą baklažano minkštimą smulkiai supjaustykite ir įmaišykite į mišrainę.

Mišraine įdarykite baklažanus, sudėkite glaudžiai, kad nepasvirtų, į epimo indą ir kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Baklažanai
3 vnt. Kiaušiniai
100 g Fermentinis sūris
2 šaukštas Majonezas
3 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :