© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pikantiška menkė apelsinų padaže

Įkaitinkite grilį. Iš konservuotų ančiuvių indelio (50 g) išpilkite skystį, ančiuvius berkite į salotų dubenį. Dėkite 4 šaukštus alyvuogių aliejaus, 2 šaukštus apelsinų sulčių, po vieną šaukštą pjaustyto laiškinio česnako ir šviežių peletrūnų. Pagal skonį pasūdykite, pabarstykite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, gerai išmaišykite.

Ant aliejumi suteptų grotelių dėkite keturis vidutinio dydžio (apie 125 g) menkės filė gabalus. Masę su ančiuviais padalykite į keturias lygias dalis ir tolygiai paskleiskite ant menkės. Kepkite 10-12 minučių.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai