Šilkinė grikių košė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 35min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Grikius užpilkite karštu vandeniu ir palikite porai valandų (vanduo turėtų apsemti kruopas per du pirštus).

Išbrinkusius grikius nukoškite ir supilkite į puodą su pienu. Pienas turėtų apsemti kruopas bent per vieną pirštą.

Įberkite druskos, cukraus ir vis pamaišant virkite ant mažos ugnies apie 30 minučių. Įdėkite sviesto, išmaišykite ir palikite tušintis dar kelioms minutėms.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai