© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Bulves išvirkite su lupenomis. Kai atšals, nulupkite.

Salotoms nedideliais kubeliais supjaustau pievagrybius, bulves, obuolius ir marinuotus agurkus.

Keli svarbūs momentai – pievagrybius verdu labai trumpai, įmetu į verdantį pasūdytą vandenį 5-7 minutėms, o obuolius renkuosi rūgštesnius ir geltonos ar žalios spalvos, jei turiu tik raudonų – tuomet lupu juos.

Padažui sumaišau majonezą, riebesnę grietinę ir pusę šaukštelio ciberžolės.

Prieš pat tiekiant permaišau daržoves su padažu. Salotos skanios vienos sau ar su duona.

Pievagrybių salotos
© kumucia.com


Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Vakarėlis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai