Pievagrybių ir kiaulienos šašlykas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Mėsą supjaustykite vieną-dviejų kąsnių gabaliukais. Subarstykite pipirais, čiobreliais ir muskatu.

Citriną supjaustykite griežinėliais.

Dubenyje sluoksniuokite citrinų griežinėlius ir mėsos gabaliukus taip, kad citrinų sluoksnis būtų pirmas ir paskutinis.

Šiek tiek prislėkite ir padėkite parai į šaldytuvą. Druska gabaliukus apiberkite likus valandai iki kepimo.

Pievagrybius nuplaukite, subarstykite pipirais, Provanso žolelėmis, druska, sultinio milteliais, gerai išmaišykite ir palikite porai valandų.

Suverkite mėsos gabaliukus ir pievagrybius ant iešmelių ir kepkite ant kaitrių žarijų kol gražiai apskrus.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai