Pievagrybių ir grikių kotletukai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.0000 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Grikius užpilkite karštu vandeniu ir palikite kol atvės.

Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir apkepkite su smulkiai pjaustytu svogūnu svieste. Palikite pravėsti.

Sūrį smulkiai sutarkuokite.

Į atvėsusius ir išbrinkusius grikius įmuškite kiaušinius, suberkite prieskonius, miltus ir gerai išmaišykite.

Sudėkite pievagrybius, sūrį ir gerai išmaišykite.

Formuokite nedidelius, plokščius kotletukus ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai