Pievagrybių ir grikių košė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Grikius išvirkite pasūdytame vandenyje ir gerai nukoškite.

Pievagrybius nuplaukite, supjaustykite ir apkepkite svieste kelias minutes.

Įberkite druskos, pipirų, įspauskite česnako ir gerai išmaišykite.

Suberkite grikius ir viską vis pamaišant kepkite dar 5-8 minutes.

Patiekiant įmaišykite šviežių, smulkiai pjaustytų pomidorų.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai