© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pupeles pamerkite nakčiai. Ryte nusausinkite ir sudėkite į didelį puodą su šaltu vandeniu. Leiskite užvirti ir virkite 10 min. Tada sumažinkite ugnį ir pakaitinkite dar 30-40 min, kol pupelės suminkštės. Nupilkite skystį, nuplaukite po šaltu vandeniu, nusausinkite.

Pievagrybius supjaustykite riekelėmis ir pakepinkite aliejuje.

Paruoškite padažą: šluotele suplakite visus jam skirtus ingredientus.

Dideliame dubenyje sumaišykite pievagrybius, pupeles ir padažą. Leiskite 20 min pastovėti. Sudėkite susmulkintus laiškinius česnakus ir petražoles, lengvai pamaišykite ir patiekite pabarstę parmezanu.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai