Pievagrybių apkepėlė, traškia sūrio plutele

Pievagrybių apkepėlė, traškia sūrio plutele
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą sviestą kartu su pievagrybiais.

Pagardinkite druska, pipirais, muskatu ir maišant kepkite kol svogūnai ims gražiai geltonuoti.

Įberkite miltų. Maišant kepkite dar porą minučių.

Įpilkite pieno, išmaišykite ir plaukite kol užvirs.

Pievagrybius su padažu tolygiai supilstykite į molines ar stiklines kepimo formeles (po vieną porciją vienam asmeniui).

Viršų gausiai apibarstykite smulkiai tarkuotu sūriu ir jį švelniai spustelėkite, kad nugrimztų.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol sūris gražiai apskrus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

20 vnt. Pievagrybiai
2 vnt. Svogūnai
2 šaukštas Miltai
250 ml Pienas
100 g Fermentinis sūris
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Muskato riešutai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :