Pievagrybiais ir sūriu įdaryti pomidorai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
1.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nupjaukite pomidorų viršūnėlę su koteliu. Sėklytes ir minkštimą išimkite.

Pievagrybius nuvalykite gana smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste su druska, pipirais, muskato riešutu ir čiobreliais. Įspauskite česnako skiltelę. Kepkite apie 4-5 minutes.

Fermentinį ir kietąjį sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su pievagrybiais.

Įdarą sudėkite į pomidorų vidų ir uždenkite viršūnėlėmis.

Pomidorus sustatykite į kepimo indą taip, kad glaustųsi vienas prie kito - taip pomidorai kepdami neapvirs.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai