Pievagrybiais įdaryti baklažanai

 (2)
Pievagrybiais įdaryti baklažanai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
1.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baklažanus perpjaukite išilgai per pusę ir 20 minučių kepkite orkaitėje pjūviu į apačią (įkaitintoje iki 180 laipsnių).

Kol baklažanai kepa, nuvalykite ir stambiai supjaustykite pievagrybius.

Smulkiai supjaustytą svogūną kepkite svieste, kol pradės gražiai ruduoti, suberkite pievagrybius ir maišant kepkite apie 15 minučių.

Išimti iš orkaitės baklažanai šaukšteliu išskobiami.

Minkštimą sudėkite į pievagrybius suberkite prieskonius ir gerai išmaišykite su plaktu kiaušiniu.

Baklažanų puseles įdarykite su kaupu, sudėkite į skardą, apibarstykite džiūvėsėliais, ant kiekvienos uždėkite po mažą gabalėlį sviesto ir kepkite apie 10 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Patiekite su keptomis batono riekelėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Baklažanai
2 vnt. Svogūnai
500 g Pievagrybiai
50 g Sviestas
1 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Malti džiūvėsėliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :