© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
2.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pirmus penkis komponentus gerai išmaišykite ąsotyje, maišykite tol, kol ištirps cukrus. Suberkite persikų gabalėlius ir avietes. Uždenkite ąsotį ir palikite pastovėti 8 val.

Prieš patiekdami supilkite šaltą sodos vandenį.

Galite pilti persikų skonio degtinę, tada nereikės persikų sulčių.

Vietoje aviečių galite dėti kitų uogų.

Tinka: Iškylai
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai