Pienių uogienė

 (5)
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Prisiskinkite pienių galvučių, kruopščiai jas nuplaukite. Supjaustykite 1,5 citrinos siu odelėmis.

Į verdantį vandenį suberkite cukrų ir pasigaminkite sirupą. Į verdantį sirupą suberkite pienių galvutes, citrinos gabalėlius ir virkite 10 – 15 min. Baigiant virti supilkite 0,5 citrinos sultis. Nukaiskite puodą nuo viryklės.

Palikite masę pastovėti iki kitos dienos. Kitą dieną masę nukoškite, nuspauskite žiedus. Užkaiskite ir kaitinkite 20 min. Karštą uogienę išpilstykite į stiklainius ir užsukite stiklainius.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Pienių žiedai
2 vnt. Citrinos
1,5 g Cukrus
1 l Vanduo