Pieniška moliūgų sriuba

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
2.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Moliūgą ir bulves supjaustyti kubeliais, morką - plonais griežinėliais. Puode su trupučiu vandens apvirti morkas, paskui suberti bulves ir moliūgus. Virti, kol suminkštės. Užbalinti pienu, įdėti sviesto.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

150 g Moliūgai
50 g Morkos
70 g Bulvės
500 ml Pienas
5 g Sviestas
pagal skonį Druska
Porcijos: 2
Sudėtingumas :