Piemenėlių apkepas, kuriam neįmanoma atsispirti

 (8)
Piemenėlių apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
2.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Bulves išvirkite ir sutrinkite su sviestu, druska ir grietinėle.

Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberkite faršą, smulkiai pjaustytą svogūną ir pjaustytus pievagrybius. Išspauskite česnaką. Pagardinkite pipirais, druska. Maišant kepkite apie 10 minučių.

Į kepimo indą suberkite faršą. Išlyginkite.

Ant viršaus sudėkite bulvių košę ir išlyginkite.

Kepkite 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Užbarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite dar 5 minutes.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Bulvės
100 ml Grietinėlė
1 šaukštas Sviestas
400 g Kiaulienos faršas
14 vnt. Pievagrybiai
1 vnt. Svogūnai
100 g Fermentinis sūris
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
2 skiltelė Česnakai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :