Piemenėlių apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.4286 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves išvirkite ir sutrinkite su sviestu, druska ir grietinėle.

Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberkite faršą, smulkiai pjaustytą svogūną ir pjaustytus pievagrybius. Išspauskite česnaką. Pagardinkite pipirais, druska. Maišant kepkite apie 10 minučių.

Į kepimo indą suberkite faršą. Išlyginkite.

Ant viršaus sudėkite bulvių košę ir išlyginkite.

Kepkite 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Užbarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite dar 5 minutes.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai