Picos sukučiai

© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite sviestą, druską ir varškės sūrį. Suberkite miltų bei kepimo miltelių mišinį ir išmaišykite, kad tešla taptų vientisa. Suvyniokite ją į plėvelę ir pusvalandį palaikykite šaldytuve.

Iškočiokite iš tešlos pailgą lakštą. Jį aptepkite pomidorų tyre, apibarstykite picos prieskoniais. Užberkite sumaltą kumpį ir susmulkintą mėlynąjį pelėsinį sūrį.

Tešlą, pradėdami platesniu kraštu, suvyniokite į ritinį, kurį paskui supjaustykite 2 cm storio griežiniais. Juos sudėkite į apskritas popierines mažų pyragaičių formeles ir sudėliokite ant orkaitės skardos.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Papločiui:
250 g Sviestas
žiupsnelis Druska
250 g Varškės sūris
1,5 - 2 stiklinė Miltai
1/2 šaukštelis Kepimo milteliai
Įdarui:
4-5 šaukštas Pomidorų pasta
1 šaukštas Prieskoniai picai
300 g Kumpis
150 g Sūris su mėlynuoju pelėsiu
Sudėtingumas :