Pica su šviežiais agurkais ir tarkuotu Džiugu

Autorius: Olga Vitkauskienė
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
100min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pašildome pieną, sumaišome jį su kiaušiniais, sviestu, mielėmis ir druska. Miltus su soda ir supilame į pieną su kitais ingredientais.

Tešlą padedame į didelį indą, uždengiame rankšluostuku ir paliekame maždaug 1 valandai, kad pakiltų. Pakilus kočiojame, dedame į miltais pabarstytą kepimo skardą, 5 min. kepame 200 laipsnių temperatūroje.

Šiek tiek pakepus picos padą išimame, aptepame pomidorų padažu, garstyčiomis, sudedame tarkuotą sūrį, kumpį, pjaustytas alyvuoges, svogūnus, agurką. Kepame orkaitėje, kol viskas gerai iškeps. Išėmus apibarstome Džiugu bei mėgiamais prieskoniais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Picos pagrindui:
250 ml Pienas
2 vnt. Kiaušiniai
125 g Sviestas
650 g Kvietiniai miltai
0,5 šaukštelis Soda
30 g Mielės
žiupsnelis Druska
Įdarui:
200 g Kumpis
1 indelis Alyvuogės
2 vnt. Svogūnai
1 vnt. Agurkai
300 g Fermentinis sūris
100 g Džiugo sūris
100 g Pomidorų padažas
100 g Garstyčios
Prieskoniai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :