© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Grybus pamerkite iš vakaro.

Miltus dubenyje sumaišykite su druska ir čili pipirais. Sudėkite atšaldytą sviestą ir kapokite peiliu, kol pasidarys maždaug vienodo dydžio gabaliukai. Tada įmuškite kiaušinį, sudėkite grietinę ir užminkykite tešlą. Suvoliokite ją į vieną gumulą, suvyniokite į maistinę plėvelę ir 1 val. padėkite į šaldymo kamerą.

Išmirkusius grybus supjaustykite plonomis juostelėmis. Svogūnus irgi smulkiai supjaustykite.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite supjaustytus svogūnus ir lengvai pakepinkite. Paskui sudėkite džiovintus baravykus, pagardinkite druska ir pipirais, įberkite miltų, gerai išmaišykite ir dar patrošinkite.

Atšaldytą tešlą iškočiokite, dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, subadykite šakute ir kepkite 15 min.

Alyvuogių aliejų sumaišykite su pomidorų tyre, susmulkintais česnakais, prieskoninėmis žolelėmis ir aptepkite apkeptą picos pagrindą.

Ant viršaus sudėkite paruoštą grybų ir svogūnų įdarą, alyvuoges, apibarstykite tarkuotu sūriu, dėkite į orkaitę ir kepkite dar maždaug 15 min.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Tinka šaldymui
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai