© lieknosbites.lt
Įvertinimas:
3.0000 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Tinklaraštis „Lieknos bitės“ siūlo būtent tokį variantą – vasarišką, gaivų, su truputėliu egzotikos ir pikantiškumo.

Gaminimas:

  1. Visus picos padui skirtus ingredientus sumaišykite ir išminkykite tešlą, leiskite jai pastovėti šiltoje vietoje apie 1 val.
  2. Tešlai pastovėjus, iš jos suformuokite tris nedideles plonas picas, patepkite pomidorų tyre, pabarstykite tarkuotu fermentiniu ir parmezano (o šiek tiek pasilikite) sūriais, sudėliokite griežinėliais pjaustytą svogūną, ananaso kubelius ir kepkite, kol kraštai apskrus.
  3. Ant iškepusios picos barstykite gražgarstės lapelius, antienos gabalėlius ir pabarstykite likusiu tarkuotu parmezanu.

Pica, kurios skonis tiesiog užburia!
© lieknosbites.lt
Tinklaraštis „Lieknos bitės“
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai