PHAD THAI WOK

 (1)
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Tailando virtuvė
Įvertinimas:
2.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Pakaitinkite aliejų kiniškoje keptuvėje ir apskrudinkite mėsą.

2. Supilkite WOK padažą, pakepkite maišydami ir supilkite kokosų pieną. Pamaišykite 3–4 minutes.

3. Išvirkite kiaušinių makaronus laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų.

4. Patiekite su kiaušinių makaronais ir papuoškite aplaistę saldžiu aitriųjų paprikų padažu. Skanaus!

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą