© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gražgarstes nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite. Sudėkite į trintuvę. Tą patį padarykite su krapais ir petražolėmis.

Ten pat sudėkite sutarkuotą sūrį, kedrų riešutus, česnakus ir alyvuogių aliejų. Viską sutrinkite iki vientisos masės.

Padažą sandariai uždarytame stikliniame indelyje galima laikyti ne ilgiau kaip savaitę.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai