© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Želatiną pamerkite šaltame vandenyje – palaukite, kol išbrinks. Tada ištirpinkite karšto vandens vonelėje – minutei joje pamerkite žvaigždinius anyžius.

Vieną persimoną puošybai atsidėkite į šoną. Likusius vaisius supjaustykite gabalėliais, užpilkite vandeniu ir virkite apie 10-12 minučių. Tada persimonus pertrinkite per sietelį, pagardinkite cukrumi, sudėkite kiaušinių baltymus ir citrinos rūgštį.

Plakite, kol masė pradės priminti putėsius. Tada pro truputį į masę pilkite želatiną – vis plakdamos. Gautą putėsių masę padalinkite į stiklo taures ir padėkite į šaldytuvą.

Prieš patiekiant, persimonų putėsius papuoškite persimonų skiltelėmis ir žalios mėtos lapeliais.

Paruošimo būdas: Virti
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai