© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
5.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Želatiną užpilkite šaltu vandeniu, leiskite išbrinkti. Tuomet ištirpinkite karšto vandens vonelėje.

Persimonus supjaustykite gabalėliais, užpilkite vandeniu ir virkite maždaug 10-12 minučių. Išvirtus persimonus pertrinkite per sietelį, sudėkite cukrų.

Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų, atsargiai įmaišykite į persimonų masę, sudėkite citrinos rūgštį. Išplakite iki vientisos purios masės.

Tada į masę, nuolat maišydamos, supilkite tirpintą želatiną. Gautą masę supilstykite į taures ir padėkite į šaldytuvą.

Prieš patiekdami, papuoškite mėtos lapeliais ir žvaigždiniais anyžiais.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai