Perlinė košė su cukinija ir čiobreliais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Perlines kruopas pamerkiame nakčiai, ryte išverdame.
Sutarkuojame cukiniją ir sudedame į dubenį.

Cukiniją apibarstome čiobreliais, kmynais, česnaku ir šliūkštelėjame aliejaus. Gerai išmaišome ir paliekame pastovėti 15-60 min.

Praėjus norodytam laikui, dubenio turinį suverčiame į keptuvę ir pakepame.

Pakepus cukinijai, į keptuvę suverčiame perlinių kruopų košę ir viską gerai išmaišome.

Skanaus linki recepto autorė – Jurga K.

sulieknek.lt
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Perlinės kruopos (nevirtos)
1 vnt. Cukinijos (nedidelės)
žiupsnelis Čiobreliai
žiupsnelis Kmynai
1 šaukštelis Aliejus
2 skiltelė Česnakai
Sudėtingumas :