© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.4286 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Antį gerai nuplaukite, perpjaukite pusiau. Anties krūtinėlę keliose vietose įpjaukite 3-4 centimetrus. Iš medaus, sojų padažo, kiniškų prieskonių ir druskos pasigaminkite marinatą. Abi anties dalis gerai įtrinkite marinatu ir palikite 10-12 valandų.

Tuomet antį kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1-1,5 valandos. Keptą antį papuoškite salotų lapais, granatais ir apelsinais.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai