© Recepto autorė
Įvertinimas:
4.0000 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas


Iš tikrųjų šie vištienos gabalėliai labai universalūs – juos galima patiekti kaip užkandį, panaudoti gaminant sumuštinį, taip pat jie gali būti vienas iš salotų ar makaronų ingredientų. Kitaip tariant – kas kaip mėgsta, tas taip ir valgo. Gaminimas:

  1. Vištienos krūtinėlę padedame ant maistinės plėvelės, ant viršaus taip pat užtiesiame maistinę plėvelę ir vištieną gerai išmušame mėsos muštuku. Krūtinėlė turėtų būti ~1–1,5 cm storio. Tada krūtinėlę supjaustome į nedidelius kvadratėlius.
  2. Viename inde išplakame kiaušinius su vandeniu, druska ir pipirais.
  3. Kitame inde sumaišome džiūvėsėlius, miltus ir prieskonius.
  4. Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant vidutinės ugnies.
  5. Imame po vieną vištienos gabalėlį, pirmiausia įmerkiame į kiaušinių plakinį, tada dedame į džiūvėsėlius ir kepame įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol gabalėliai įgauna auksinę spalvą. Vištienos nereikia perkepti, kitaip gabalėliai bus kieti. Iškeptus vištienos gabalėlius dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Patiekiame su mėgstamu padažu.

Pastaba. Atšalusius vištienos kąsnelius galite pašildyti įkaitintoje orkaitėje.

Pažadame – bus neįmanoma atsispirti: nepakartojami vištienos kąsneliai
© Recepto autorė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai