PAUKŠČIŲ PIENO tortas

 (3)
Paukščių pieno tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
3.7000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į pieną suberkite želatiną ir kaitinant maišykite kol želatina ištirps (pienas negali užvirti, geriau išlaikyti pastoviai stipriai šiltą).

Pieną palikite atvėsti.

Grietinėlę išplakite su cukrumi iki standžių putų.

Sudėkite riebią grietinę ir išplakite.

Supilkite šaltą pieną ir išplakite.

Masę sudėkite į pyrago kepimo formą, nuimamais kraštais (dugną ištieskite kepimo popieriumi - bus paprasčiau išimti).

Uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kol gerai sustings.

Sustingusį paukščių pieną išimkite iš formos ir padėkite ant lygios didelės lėkštės ar torto padėklo.

Šokoladą išlydykite ir palikite atvėsti. Jis turi būti pakankamai vėsus, bet dar šiek tiek skystas. Užpilkite ant torto, išlyginkite ir padėkite į šaldytuvą dar 30 minučių.

Viršų galite papuošti turimomis uogomis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 pakelis Bekvapė želatina
1 puodelis Pienas
1 puodelis Cukrus
450 ml Grietinė
500 ml Grietinėlė (riebi)
200 g Juodasis šokoladas
pagal skonį Uogos
Porcijos: 8
Sudėtingumas :