Paukščių pieno pyragaičiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 15min
Įvertinimas:
4.1429 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Želatiną sumaišykite su vandeniu ir palikite stovėti 10 minučių.

Išplakite grietinėlę ir sumaišykite su cukrumi, grietine ir vaniliniu cukrumi.

Indą su išbrinkusia želatina kaitinkite ant mažos liepsnos arba karšto vandens dubenyje. Nuolat maišykite, kol želatina ištirps. Palaukite, kol atvės.

Atvėsusią želatiną atsargiai supikite į grietinėlės, grietinės ir cukraus mišinį. Gerai išmaišykite.

Mišinį supilkite į silikonines formeles arba maistine plėvele išklotą pyrago formą.

Dėkite į šaldytuvą ir palikite dviems valandoms , kol sustings.

Patarimas: vanilinį cukrų galima keisti trimis šaukšteliais vyšnių, serbentų arba kita uogiene.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai