Patys skaniausi varškės sklindžiai

 (6)
Sklindžiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Stiklinėje šilto pieno išmaišykite mieles. Įberkite žiupsnelį cukraus, miltų ir palaikykite bent 15 minučių, kad pakiltų.

Į pakilusią masę supilkite likęs pienas, suberkite visus miltus, sudėkite kiaušinių trynius, įberkite druskos.

Įdėkite per sietelį pertrintą varškę ir tarkuotą bananą.

Viską gerai išmaišykite, supilkite ištirpintą sviestą, sukrėskite iki standžių putų išplaktus baltymus ir gerai išmaišykite.

Palikite valandą pakilti.

Sklindžius kepkite įkaitintame aliejuje.

Patiekite su medumi, plakta grietinėle ar uogiene.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Miltai
2 stiklinė Pienas
2 vnt. Kiaušiniai
20 g Mielės
2 šaukštas Sviestas
žiupsnelis Druska
žiupsnelis Cukrus
1 vnt. Bananai
100 g Varškė
Porcijos: 4
Sudėtingumas :