Žuvies piršteliai
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.4000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Atidžiai iš žuvies išrinkite kaulus ir sumalkite.

Batono minkštimą užpilkite pienu, palaukite kelias minutes ir švelniai spaudžiant nupilkite skystį.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje kol gražiai apskrus.

Į sumaltą žuvį sudėkite išmirkytą batoną, kiaušinius, svogūnus, pagardinkite pipirais ir druska. Gerai išminkykite.

Formuokite „pirštelius“, juos apvoliokite maltuose džiūvėsiuose.

Gepkite gerai įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai