Patys skaniausi lietiniai su varške
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.9091 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi.

Supilkite pieną, suberkite miltus ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės. Palikite, kad pabrinktų.

Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštelį aliejaus, supilkite 1/8 tešlos. Blynus iškepkite, bet neapskrudinkite.

Iškeptus lietinius dėkite į vieną ant kito į pašildytą lėkštę, uždenkite ir laikykite šiltai, kol įdaras bus paruoštas.

Varškę pertrinkite su cukrumi ir grietinėle ir tarkuotu bananu. Įberkite razinų ir gerai išmaišykite.

Varškės įdarą dėkite ant lietinių ir susukite. Susuktus lietinius sudėkite į kepimo indą.

Sviestą ištirpinkite, sumaišykite su ruduoju cukrumi ir apelsinų sultimis. tolygiai apliekite blynus.

Kepkite iki 180 įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių, kol blynų viršus gražiai apskrus.

Tinka: Gurmanams, Vaikams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai