Patys skaniausi KIBINAI

 (5)
Kibinai su varške ir džiovintais pomidorais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į miltus įberkite žiupsnelį druskos ir sudėkite šaltą tarkuotą sviestą.

Išmaišykite ir trinkite tarp rankų, kol gausite vientisą masę - neturi likti sviesto gabalėlių.

Viduryje mišinio padarykite duobutę, į kurią sukrėskite grietinę ir įmuškite kiaušinius.

Viską sumaišykite ir minkykite tešlą tol, kol visiškai neliks miltų.

Padėkite tešlą 30 min. į šaldytuvą.

Mėsą supjaustykite gabalėliais, nemalkite.

Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su mėsa.

Svogūną labai smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su mėsa, pagardinkite druska ir pipirais (jų nepagailėkite).

Tešlą padalinkite vienodais gabaliukais ir iškočiokite.

Įdėkite po 50 g įdaro į kiekvieną iškočiotą blynelį, perlenkite per pusę ir gražiai užraitykite kraštelius.

Kibinus išdėliokite ant skardos ir ištepkite kiaušinio plakiniu.

Kepkite 200 laipsnių karščio orkaitėje 25 minutes.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
500 g Miltai
žiupsnelis Druska
2 vnt. Kiaušiniai
350 g Grietinė
300 g Sviestas
Įdarui
400 g Vištiena
200 g Pievagrybiai
0,5 vnt. Svogūnai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :