Patys skaniausi kepti obuoliai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
2.3000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Obuolius nuplaukite ir nupjaukite viršūnes (tą, kurioje yra kotelis).

Išpjaukite sėklas ir šiek tiek išskobkite minkštimo.

Minkštimą smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su riešutais, razinomis, džiovintomis spanguolėmis, cinamonu ir cukrumi.

Mišiniu įdarykite obuolius taip, kad nuo viršaus liktų pusės centimetro tarpas.

Ant įdaro viršaus uždėkite po sviesto gabaliuką.

Sustatykite obuolius į kepimo indą, įpilkite vandens (užteks pusės centimetro).

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.

Itin skanu patiekti ant viršaus uždėjus šaukštą vanilinių ledų.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai