Avižų pienas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
3.8000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Avižinius dribsnius užpilkite šiltu vandeniu, išmaišykite, įmeskite duonos plutelę.

Kambario temperatūroje laikykite apie parą laiko.

Perkoškite, įpilkite 1 litrą vandens.

Pasūdykite, užvirkite ir virkite maišant apie 2-3 minutes.

Į karštą kisielių įberkite aguonų ir įdėkite medaus. Išmaišykite.

Geriamas atšaldytas.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai