Pats tikriausias avižų kisielius Kūčioms

Avižų pienas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
3.8000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Avižinius dribsnius užpilkite šiltu vandeniu, išmaišykite, įmeskite duonos plutelę.

Kambario temperatūroje laikykite apie parą laiko.

Perkoškite, įpilkite 1 litrą vandens.

Pasūdykite, užvirkite ir virkite maišant apie 2-3 minutes.

Į karštą kisielių įberkite aguonų ir įdėkite medaus. Išmaišykite.

Geriamas atšaldytas.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Avižiniai dribsniai
1,5 l Vanduo
žiupsnelis Druska
1 šaukštas Aguonos
1 šaukštas Medus
0,5 riekelė Juoda duona
Porcijos: 8
Sudėtingumas :