Pats skaniausias KOPŪSTŲ troškinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
4.1667 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaulieną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje kelias minutes.

Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, išspaustus česnakus ir morkas. Kepkite kol daržovės suminkštės.

Suberkite į puodą, įdėkite raugintų kopūstų, įpilkite sultinio. Troškinkite kelias minutes.

Įdėkite tarkuoto kopūsto, pomidorų padažo ir pjaustytas rūkytas dešreles.

Suberkite prieskonius ir išmirkytas ir supjaustytas džiovintas slyvas.

Uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 20-30 minučių.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai