Pats skaniausias morkų tortas su maskarpone
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
3.2222 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Morkas smulkiai sutarkuokite.

Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, muskatu, kardamonu ir cinamonu.

Sudėkite kiaušinius ir gerai išplakite.

Suberkite morkas, tarkuotą apelsino žievelę ir išmaišykite.

Suberkite, miltus, kepimo miltelius ir smulkiai kapotus riešutus. Gerai išmaišykite.

Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.

Dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepkite apie 50-55 minutes.

Kai atvės perpjaukite horizontaliai per pusę.

Grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki standžių putų.

Maskarponės sūrį išsukite su apelsinų sultimis. Sumaišykite su grietinėle.

Puse maskarponės ir grietinėlės kremo kiekiu aptepkite vieną biskvito dalį.

Apibarstykite smulkintais riešutais.

Ant viršaus uždėkite kitą biskvito dalį ir ant viršaus užtepkite likusį kremą, apibarstykite riešutais.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai