Braškių tortas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Dubenyje sumaišykite sausus produktus. Įmuškite kiaušinį, sudėkite sviestą arba margariną ir išminkykite tešlą. Tešlą dėkite į plastikinį maišelį ir laikykite šaldytuve mažiausiai 1 valandą. Paspausdami sudėkite tešlą į riebalais išteptą kepimo formą. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C temperatūros, maždaug 12 minučių.

Šokoladą sulaužykite smulkiais gabalėliais ir sudėkite ant karšto biskvito. Šepetėliu kepiniams aptepkite biskvitą ištirpintu šokoladu. Palikite atvėsti.

Puode sumaišykite grietinėlę su želės cukrumi „Multi“ bei vaniliniu cukrumi ir pavirkite pusę minutės.

Leiskite šiek tiek atvėsti ir supilkite ant pagrindo masės. Atvėsinkite.

Nuplaukite ir nuskabykite braškes, sudėliokite ant įdaro. Puode sumaišykite vandenį su želės cukrumi „Multi“ ir pavirkite pusę minutės. Atvėsinkite ir gauta mase apipilkite braškes. Palikite sustingti. Pyragą laikykite šaldytuve.

Tinka: Gurmanams, Vaikams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai