Naminis obuolių pyragas
© Shutterstock
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
3.5263 95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklalizdžius ir gana stambiai supjaustykite.

Kitame dubenyje sumaišykite kiaušinius, cukrų, aliejų, cinamoną, vanilinį cukrų ir miltus.

Į gerai išmaišytą tešlą suberkite obuolius ir išmaišykite.

Tešlą supilkite į kepimo popieriumi ištiestą arba gausiai sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.

Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas , Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai