Pats lengviausias obuolių pyragas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinius išplakite su grietinėle ir cukrumi. Į dubenį su plakiniu sudėkite batono riekeles taip, kad visos būtų apsemtos. Palikite mirkti, kol supjaustysite obuolius.

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Apibarstykite vaniliniu ir ruduoju cukrumi, cinamonu. Gerai išmaišykite.

Kepimo formą (geriausia keramikinę ar stiklinę) gausiai ištepkite sviestu.

Joje sluoksniuokite: išmirkyto batono sluoksnis, obuolių sluoksnis, išmirkyto batono, obuolių sluoksnis... Baikite batono sluoksniu.

Ant viršaus uždėkite kelis gabaliukus sviesto.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 minutes.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai