Patobulintos Valdorfo salotos
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Porcijos:

Gaminimas

Vištieną smulkiai supjaustykite, pabarstykite druska, pipirais ir kepkite aliejuje kol gražiai apskrus.

Vynuoges nuplaukite ir uogas perpjaukite pusiau.

Obuolį nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais.

Graikinius riešutus kiek pasmulkinkite.

Sūrį supjaustykite nedideliais kubeliais.

Viską sumaišykite su majonezu.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai