Pieniškų dešrelių aštunkojai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
2.6000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pieniškas dešreles nulupkite ir supjaustykite 1-2 cm storio gabaliukais.

Spagečius perlaužkite pusiau.

Kiekvieną dešrelės gabaliuką persmeikite keturiais spagečiais ir dėkite į verdandį pasūdytą vandenį.

Virkite 5 minutes.

Su pomidorų pasta išpieškite dešrelėms akis.

Šventiniam stalui: Helovynas
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai