Žirnienė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Žirnius užpilkite vandeniu ir palikite bent kelioms valandoms pastovėti. (Galite ir neužpilti, bet sriuba virs kiek ilgiau.)

Žirnius suberkite į vandenį ir virkite.

Gana smulkiai supjaustykite bulves.

Bulves suberkite į puodą.

Smulkiai supjaustykite svogūnus ir šaltai rūkytą šoninę.

Svieste apkepkite svogūnus, kai pradės gražiai geltonuoti sudėkite šoninę.

Apkeptus svogūnus ir šoninę suberkite į puodą.

Įberkite druskos, pipirų ir vištienos sultinio.

Virkite, kol žirniai taps minkšti.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai