Pati skaniausia žirnienė

 (6)
Žirnienė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Žirnius užpilkite vandeniu ir palikite bent kelioms valandoms pastovėti. (Galite ir neužpilti, bet sriuba virs kiek ilgiau.)

Žirnius suberkite į vandenį ir virkite.

Gana smulkiai supjaustykite bulves.

Bulves suberkite į puodą.

Smulkiai supjaustykite svogūnus ir šaltai rūkytą šoninę.

Svieste apkepkite svogūnus, kai pradės gražiai geltonuoti sudėkite šoninę.

Apkeptus svogūnus ir šoninę suberkite į puodą.

Įberkite druskos, pipirų ir vištienos sultinio.

Virkite, kol žirniai taps minkšti.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 vnt. Bulvės
2 sauja Žirniai
1 vnt. Svogūnai
100 g Šaltai rūkyta kiaulienos šoninė
0,5 šaukštelis Vištienos sultinys
žiupsnelis Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :