Šviežių kopūstų sriuba
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.7647 17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į puodą suberkite smulkiai pjaustytas morkas, bulves ir užpilkite daržovių ar vištienos sultiniu.

Įmeskite stambiai pjaustytos karštai rūkytos šoninės ir užvirkite.

Įdėkite lauro lapų ir kvapiųjų pipirų.

Į puodą suberkite gana smulkiai pjaustytą kopūstą ir virkite apie 30 minučių.

Jei trūksta, įberkite druskos. Galite pagardinti krapais.

Patiekite su grietine.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai